Prevenciou postihnutia sú vitamíny, nie potrat!

transparentpixel

Venujte CBR 2% Vašich daní

transparentpixel

Za slobodu voľby v očkovaní

transparentpixel

Čakáš nečakane dieťa?

 

transparentpixel

Zákaz potratov? Stále len výhovorky!

21.5.2018

Kotleba prichádza s rozumným návrhom, ktorému sa nedá vytknúť, že je nedemokratický. Veď má oporu v prieskumoch verejnej mienky. Väčšina Slovákov si želá poľskú verziu potratového zákona, hoci v médiách pro-potratové organizácie bijú na poplach, zastrašujú, nálepkujú a zahmľujú fakty o ľudskosti nenarodeného človiečika a teda môže z médii vzniknúť dojem, že to tak nie je. Opak je pravdou. Mobilizujú sa, lebo chcú verejnú mienku zmeniť a zvrátiť trend, ktorý sa konečne obrátil proti ich videniu sveta. A to je postavené na scestnom princípe, že matka môže legálne zabiť dieťa vo svojom lone, hoci za jeho usmrtenie po narodení by dostala niekoľko rokov basy.

 

Tento návrh zákona žiada trestať lekárov, ktorí by zákon nerešpektovali a chceli ženám urobiť potrat aj bezdôvodne, zjavne za hotovosťou do vrecka, alebo manipulovaním zdravotnej dokumentácie. Tento zákon najlepšie ošetruje aj fakt, že ženy podstupujúce potrat sa cítia do toho nanútené. Potvrdzujú to nedávne prieskumy z USA ale aj skúsenosti z Českej republiky. Až 80%. Nanútenie k potratu umožňujú práve legálne potraty na žiadosť, ktoré využíva okolie ženy, aby na ňu naliehalo a zároveň nemuselo pomáhať. A problém sa vyrieši pre nich. No často nie pre ženu.

 

Na politickej úrovni sa zákonu vyčíta, že je z dielne vraj fašistov. Mnohým však nevadí podporovať zákony aj bývalých komunistov, vraj socialistov a svojich oponentov, ktorí sú označení za skorumpovaných a pod. Z každého klubu nejakí poslanci hlasovali za Kotlebove návrhy a neboli doteraz ostrakizovaní. Teraz pri téme potratov zrazu má rozhodovať, kto je za návrhom. Za návrh by sa mali postaviť všetci a to nielen kresťania, môžu to byť rovno fašisti, komunisti, socialisti, nacionalisti, liberáli či libertariáni, ktorým záleží na zastavení súčasnej genocídy, ktorá svojim počtom prevyšuje všetky doterajšie genocídy, vrátene tej fašistickej a komunistickej dokopy.

 

Na Slovensku je to vyše 1,4 milióna potratených detí, po ktorých ostali zranení rodičia, starí rodičia, príbuzní a iste aj politici. Mnohí si medzi tým uvedomili zlo svojho počínania a teraz majú príležitosť to napraviť. Zlé skutky sa nedajú zvrátiť, dajú sa však odčiniť, zlo sa dá zastaviť. Ak potrat, ktorým je bezbranné dieťa zaživa roztrhané na kúsky a to pritom ešte v lone svojej matky, nie je zlom, tak potom už každé zabíjanie a zlo sa dá zrelativizovať.

 

Ak teraz prolife poslanci odmietnu podporiť návrh zákona s výhovorkou, že ho predkladajú nesprávni ľudia, nech sa potom nečudujú, že mnoho prolife mysliacich ľudí, ich bývalých alebo potenciálnych voličov, bude koketovať s voľbou práve týchto nesprávnych ľudí. Ak by teoreticky bývalý premiér s povesťou korupcie predkládal taký návrh, hoci aj s kalkulom získať si voličov, predĺžiť si imunitu a tak zachrániť si kožu, bola by to rovnako skvelá príležitosť zastaviť najhoršie zlo dnešných dní? Azda len s väčšou pravdepodobnosťou úspechu. Pravdepodobnosť úspechu však vždy závisí od presvedčenia presvedčených, aby sa nenechali zastrašiť. Aj neúspešné otváranie týchto tém otvára verejnú diskusiu, zahlasovanie aj menšiny poslancov formuje verejnú mienku, dodáva odvahu ďalším...

 

Výhovorky, že zákon nebol predom prediskutovaný od tých, ktorí nechceli diskutovať o návrhu ani len so svojim kolegom, že je len kompromisný a nedostatočný a pod., sú naozaj neopodstatnené. Diskusia bude predsa prebiehať v pléne, vždy sa dajú predložiť pozmeňujúce návrhy, komunikovať sa dá aj v zákulisí na vylepšení návrhu. Na výhrady k tomu, že ide o nedostatočnú ochranu nenarodených, odpovedá vyhlásenie zástupcov prolife organizácií s odkazom na encykliku Jána Pavla II. Evangelium Vitae. Akékoľvek umenšenie zla potratu je treba podporiť, ak politik dá verejne na známosť, že je za úplnu ochranu života.

 

Takí slniečkári, ktorí sa vyhovárajú, že oni to chcú riešiť pozitívne, nerepresívne, rozumej osvetou a pomocou ženám, by asi ťažko obhajovali legalizáciu zabíjania novorodencov a starších detí vlastnou matkou, či na jej objednávku u doktora. Kým po boku s feministkami broja proti týraniu detí zákazom, proti utýraniu nenarodeného dieťaťa k smrti chcú len dohovárať ženám a potratárom. Nanucovatelia politickej korektnosti ešte podsúvajú, že zahlasovaním za tento návrh sa budú legitimizovať jeho predkladatelia. Treba povedať, že zahlasovaním za tento návrh, ktorý žiada zastavenie potratovej genocídy, sa konečne tento štát môže stať legitímnym. V opačnom prípade, tí, ktorí sa zdržia a budú proti, sú nelegitímnymi poslancami a legitimizujú genocidálny štát. Ešte horší ako ten 1. slovenský.


Kategória: Potrat