Prevenciou postihnutia sú vitamíny, nie potrat!

transparentpixel

Venujte CBR 2% Vašich daní

transparentpixel

Za slobodu voľby v očkovaní

transparentpixel

Čakáš nečakane dieťa?

 

transparentpixel

Nech násilie na ženách a zneužívanie dievčat pokračuje!

Recept „ženských“ aktivistiek | 14.3.2011

Najnovšie sa stal návrh novely zákona o rozsahu zdravotnej starostlivosti uhrádzanej na základe verejného zdravotného poistenia novou zámienkou pre masírovanie verejnej mienky klamstvami "ženských" organizácií. Ich "riešenia" sú skôr trafené, ako trefné. Sú úplne proti ženám a pozrime sa na to, komu majú prospieť...

Na čele so Spoločnosťou pre plánované rodičovstvo, slovenskej pobočky najbohatšej mimovládky sveta Medzinárodnej federácie pre plánované rodičovstvo (IPPF), ktorá prevádzkuje najväčšiu sieť potratových kliník vo svete, sa i ďalšie feministické a lesbické aktivistky začali rozkrikovať o tom, ako sú vraj ženy diskriminované, lebo im nie je preplácaná antikoncepcia. Navyše sa v médiách rozšírili klamstvá, že minister zdravotníctva Uhliarik v navrhovanej novele žiada zrušiť preplácanie antikoncepcie zo zdravotných dôvodov, pričom návrh explicitne spomína len preplácanie antikoncepcie pre regulovanie počatia. Tá ani v súčasnosti nie je preplácaná. Jeho návrh je skôr preventívnym opatrením, aby si v budúcnosti nejaký minister svojvoľne nezmyslel, že sa antikoncepcia preplácať bude v plnej miere. Bude ho jednoducho blokovať zákon.

Neprekvapuje, že tí, ktorí propagujú zabíjanie počatých, ženy, ktoré dali zabiť vlastné nenarodené deti, lekári, ktorí zabíjajú nevinné deti v tele ich matiek, atď. sú schopní klamstiev a dokonca aj horších vecí. Propotratárom ide o to, aby čo najviac žien používalo antikoncepciu, ktorá zlyháva a preto potom nastúpi nimi propagované a v mnohých krajinách aj poskytované riešenie – legálny potrat. Dnes ho extrémisti propagujú ako "ľudské právo" po celom svete, aby ich biznis mohol byť legálny a čoraz prijateľnejší. Podľa Guttmacher Institute, čo je think-tank IPPF, 54% žien v USA ide na potrat kvôli zlyhaniu antikoncepcie. 59% žien, ktoré podstúpili potraty v britských zariadeniach BPAS, používali v tom čase antikoncepciu.

Veľká Británia, kde sú antikoncepcia a kondómy preplácané zo zdravotného poistenia, teda sú zdarma, má v Európe najvyššiu mieru tínejdžerských tehotenstiev, pohlavných ochorení a narastajúcu mieru potratov! Pre zlyhanie desaťročia štátom financovanej sexuálnej výchovy zaviedla Británia v minulom roku sexuálnu výchovu pre deti od 5 rokov!!!! Krajiny Západnej Európy s nárastom užívania antikoncepcie evidujú zároveň nárast počtu umelých potratov: Španielsko, Dánsko, Veľká Británia, Švédsko, atď.

Aké sú ďalšie dopady na ženu? Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) v roku 2005 presunula kombinovanú hormonálnu antikoncepciu do kategórie vysokokarcinogénnych látok pre ľudí. Obrovské množstvo štúdií potvrdilo zvýšenú mieru rakoviny prsníka, pečene a kŕčka maternice u žien používajúcich hormonálnu antikoncepciu. Umelé dodávanie hormónov spôsobuje zakrpatenie vaječníkov, kde zväčša nedochádza k ovulácií. Teda aj menštruácia je úplne falošná. Komplex mechanizmov narúša reprodukčný systém ženy a dokonca spôsobuje pokles libida u ženy, často depresie. Žena je vždy k dispozícii mužovi vo falošnom dojme, že nehrozí otehotnenie. Pritom hormonálna antikoncepcia chemicky zabíja počatého človeka, čo je vedecký fakt ignorovaný týmito gangami, pre ktoré je počaté dieťa prekážkou v „sebarealizácii“ ženy. A tak za kariérou aj cez mrtvoly!

Vraj toto má byť slobodná voľba ženy v plánovaní počatia, no pre feministky hormonálna a mechanická antikoncepcia je jediná voľba! Pritom úplne zdarma je k dispozícií poznanie plodnosti ženy, ktorá spolu s partnerom sa môže spolu rozhodnúť o načasovaní otehotnenia úplne prirodzene, woman- a embryo-friendly. V regulovaní počatia je prirodzené plánovanie rodičovstva čosi ako BIO-TREND, pre ktorý sa rozhoduje čoraz viac párov a je na mieste, aby toto štát podporoval a nie škodlivé prostriedky, ktoré vnucujú farmaceutické koncerny s vidinou zisku a bez ohľadu na zdravie a dobro ženy.

Feministky sa oháňajú Dohovorom o odstránení všetkých foriem diskriminácie žien (CEDAW), ktorý je záväzný a inkorporovaný do nášho právneho systému. No jeho interpretácie, či odporúčania zo strany Výboru CEDAW, ktoré už niekoľko rokov sú silne poznačené pro-potratovou a feministickou ideológiou, NIE SÚ ZÁVÄZNÉ. Mnohí signatári CEDAW nemajú potraty legálne, či antikoncepciu zdarma, hoci opak sa nám snažia feministické organizácie cez média vsugerovať. Podobne „Modelový zoznam liečiv SZO“ nie je nijako záväzný.

Feministky, údajné obrankyne žien, vo svojich zásadných pripomienkach zaslaných MZ SR žiadajú preplácanie antikoncepcie ako pomoc ženám, vystaveným domácemu a sexuálnemu násiliu. Toto „riešenie“ len perpetuuje situáciu ženy miesto toho, aby pomohli liečiť vzťah ženy, prípadne jej pomohli z tohto prostredia, ako to ponúkajú krízové centrá pre ženy, založené organizáciami za život, kde žena dostane okrem materiálnej pomoci aj bývanie zdarma a pod. Žena nech len požíva antikoncepciu a naďalej môže byť obeťou násilia, super riešenie! Vôbec im neprekáža, že umelý potrat je násilie v tele ženy a výrazne zvyšuje pravdepodobnosť toho, že sa žena stane obeťou násilia.

A ešte jedno skvelé riešenie pre sedemnástky, lebo to je vraj priemerný vek, keď mladé dievčatá na Slovensku začínajú pohlavne žiť. Nech len padnú za korisť sexuálnym predátorom, neserióznym priateľom, či náhodným známostiam, ktorí nemajú skutočný záujem o ich dobro, len o sexuálne potešenie! A štát nech to znova zaplatí. Vystaviť dievča možnému otehotneniu, keď nie je na to pripravená a zo strany muža, či chlapca neexistuje záväzok voči nej, je maximálne nezodpovedné. Antikoncepcia a kondóm zlyhávajú a dieťa sa môže počať, čo aj dokazujú vyššie spomínané štatistiky. Nehovoriac o tom, že pohlavný styk vytvára silnú emocionálnu reakciu u ženy, silnejšiu ako u muža, ktorá má za následok zlomené srdce pri ukončení vzťahu, či aféry. Pritom zahraničné štúdie potvrdzujú, že sexuálne aktívni tínejdžeri sú oveľa depresívnejší ako tí, ktorí so sexom čakajú. Podobne ich miera pokusov o samovraždu je podstatne vyššia. Navyše, ani kondóm, ani hormonálna antikoncepcia ich neochránia pred nákazou pohlavnými chorobami, z ktorých herpes, chlamýdia, HPV, syfilis, atď. sa prenášajú kontaktom kože a dlho nemajú žiadne symptómy.

Nech však celý národ financuje promiskuitné správanie, ktoré ničí plodnosť, zdravie a psychiku našich žien a mladých dievčat. Poskladajme sa všetci antikoncepčnému priemyslu, lebo ešte nedosiahol plný potenciál svojich ziskov a klientov! Fakt, niet nad haluze "ženských" aktivistiek.


Kategória: Antikoncepcia